Strateške komunikacije

Specijalizovani smo za ciljno orijentisane marketinške strategije i kampanje. Sarađujemo sa lokalnim i regionalnim ekspertima sa iskustvom u neprofitnom i poslovnom sektoru. Ovi stručnjaci u oblasti strateškog savjetovanja, PR-a i komunikacija, digitalnog marketinga, kampanja za vidljivost i podizanje svijesti, prikupljanje sredstava i razvoj projekata, uz naše inpute pružaju uslugu kreiranja strategija i kampanja za korporativni sektor i neprofitne organizacije.

Pepper nudi alate i pomaže da identifikujete rješenja koja će podići vaše filantropske programme zajedno sa marketinškim inicijativama, kako bi postigli mjerljivi uticaj u društvu. Pružamo inovacije u kampanjama, kao i transformaciju i edukaciju zaposlenih tako što im omogućavamo da budu uključeni u društvene i marketinške kampanje svog poslodavca.

Hogan procjene

Hogan Assessment koristi nauku o procjeni ličnosti kako bi Vam pomogao da zaposlite prave ljude, razvijete talentovane zaposlene i gradite sjajne lidere. Korištenjem ovog alata utičete na krajnji cilj svog poslovanja.

Pepper zapošljava sertifikovane eksperte u interpretaciji Hogan testova i izveštaja. Upravo stoga obučeni smo da pružimo personalizovani fidbek na bazi Hogan izvještaja. Bilo da tražite metriku za zaposlene u nekom preduzeću ili procjenu svojih osobina ličnosti, naši izvještaji mogu pomoći da identifikujete osnovne faktore koji određuju nivo uspjeha u Vašoj karijeri.

Poslovno savjetovanje

Pepper doo pruža konsultantske usluge koje mogu da vam otklone nedoumice ili pomognu u pravljenju biznis plana ili reorganizacije, kao dio dobre poslovne prakse.  Pristup našeg tima je analitički. Samo iz temeljnih analiza mogu da proisteku kvalitetne odluke i planovi. Iza nas su godine iskustva u radu i razvoju online poslovanja za različite djelatnosti i tržišta.

Konsalting za nas predstavlja jednu vrstu mentorstva kojem je najvažniji cilj da pomogne organizacijama kojima je ta pomoć potrebna i koji uz iskrenu saradnju druge strane može donijeti mnogo dobrobiti. Poslovno savjetovanje se može slikovito tumačiti i kao putokaz za organizacije koje u određenoj oblasti nemaju dovoljno znanja ili kadrovskih mogućnosti. A u današnje vrijeme, kada je najvažnije regovati na vrijeme, konsultantske usluge mogu pomoći da organizacije ne lutaju u potrazi za pravim rješenjima.